Ravivalmennus

Raviurheilu on vienyt sydämemme!

Mika aloitti työt alku vuodesta 2020 Vihdissä Zellelässä, Satu ja Santtu Juurisen aisaparina. Luonnollisesti hevosemme muuttivat myös sinne asumaan Mikan mukana.

Tilalla on 800m rata, jossa on nousua ja laskua, sekä kävelytyskone, johon saadaan sulan aikaan vesi. Lisäksi tilalla on maneesi, jossa ratsastusikäiset ravihevoset liikuvat ratsain, juoksuttaen tai vaikka välillä irtohypäten, jotta treenaaminen on tarpeeksi monipuolista. Hiiteille hevoset pakataan autoon ja suunnataan Vermoon.

Valmennuksessa pyrimme olemaan monipuolisia. Ratsain teemme tarvittavaa lihashuoltoa ja Maarit kouluratsastajana pystyy suoristamaan hevosia ja myös jumppaamaan hevoset elastisiksi ja notkeiksi. Vinot hevoset kuormittavat itseään epätasaisesti treenissä ja ratsastuksella pyrimme välttämään siitä johtuvaa kipeytymistä.

Pienellä hevosmäärällä pystymme takaamaan yksilöllisen ja suunnitelmallisen hoidon ja treenin. Hevosten hoidossa käytössä on mm.Cryonic-huippukylmähoitolaite.

2017 vuodesta lähtien olemme innostuneet myös pienimuotoisesta kasvatustoiminnasta. Kasvatustoimintamme on lähtenyt liikkeelle hieman mollivoittoisesti menetettyämme kaksi varsaa vuosina 2018 ja 2019, (oreista Il Villaggio ja Frans). 2020 Elvira varsoi ori varsan orista Indigious, 2021 syntyi tammavarsa Mythical Lindystä. 2022 odotamme varsaa Knows Nothing -oriista.

Into kehittyä aina vaan paremmaksi on kova!

Kaikki lähtee iloisista, tyytyväisistä hevosista! Tämä on kokonaisvaltaista tiimityötä!