Valmennus

Tarjoan palveluitani ratsukoiden opettamisessa, tavoitteellisessa valmentamisessa,hevosten ratsuttamisessa, sekä kilpailuttamisessa Uudenmaan alueella.

Jokainen hevonen on myös minun opettajani. Haluan, että hevoset liikkuvat tasapainossa, kantaen itsensä ja työskennellen rentona niskasta, kaulasta ja selästä. Haluan että hevoset ovat suoria, kahdella ohjalla, apujen välissä.

Ratsutus

Ratsutukset teen tällä hetkellä hevosten omilla kotitalleilla tai käytettävissä olevilla maneeseilla. Ratsutuksessa haluan muodostaa jokaiselle hevoselle sopivan "paketin", omistajan ja hevosen tavoitteet huomioiden. Ratsutuksessa tärkeää on ratsutuksen säännöllisyys, johdonmukaisuus, sekä hevosten omistajien sitoutuminen yhteiseen projektiin.

Kilpaileminen

Olen hyvin motivoitunut ja kunnianhimoinen kehittämään itseäni hevosalan kaikilla osa-alueilla.
Haluan olla läsnä jokaisella tunnilla oppilaita varten ja saada aikaan oppimista ratsastajissa, sekä parantaa ratsastajien vaikutusta hevoseen. Kaikki lähtee niin hevosen, kuin ratsastajankin tasapainosta, kyvystä kantaa ja hallita keho.

Painotan perusratsastustaitoja, hevosen rentoutta työskennellä oikealla tavalla ratsastajan kanssa, jolloin erilaisten ja vaikeampienkin tehtävien tekeminen on mahdollista. Haluan auttaa ratsastajia saavuttamaan omia tavoitteitaan, olivat ne sitten oikean istunnan löytämisessä, takaosakäännöksen harjoittelemisessa tai kilpailutavoitteissa. Yritykselläni on toiminnan vastuuvakuutus.