Uusia yhteistyökummpaneita

Maanantai 26.3.2018 klo 22.52

Iloksemme saamme esitellä kauden 2018 yhteistyökumppanit

Muikkumedia ja Raskinen Team Oy!traikku.jpg

Nämä erottuvat traileristamme, jota tullaan näkemään kaudella lähialueen radoilla!

Kommentoi kirjoitusta.

Elviira siirtyy siitokseen

Maanantai 26.3.2018 klo 22.50

Lisää uusia tuulia talliimme!!

Teimme päätöksen siirtää suvukas tammamme siitokseen ja orivalinta on päällä kuumimmillaan :)

Jännä nähdä mihin oriin päädymme. Mahdollinen ja toivottava varsa jää meille ja jos siis kaikki menee hyvin, tulemme keräämän siihen kimpan. ellu.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Muro muutti Niverille

Maanantai 26.3.2018 klo 22.47

Muro starttasi meiltä käsin 2018 tammi-helmikuussa 5 starttia, Mikan itsensä, Kari Venäläisen ja Jarmo Saarelan ajamana. Vauhtia pojalta löytyi ja kaikki sinänsä tuntui menevän kotona ja radalla hyvin, mutta selkeästi hevonen alkoi jännittämään lähtötilanteita ja muiden hevosten kanssa juoksemista. Maaliskuun alussa teimme päätöksen siirtää toistaiseksi hevonen Niverin Pertin käsiin treenaamaan ryhmässä toimimista.

Innolla odotamme mitä kevät Muron osalta tuo tullessaan!muro_ja_mika.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tähden voitto Kouvolassa

Maanantai 29.1.2018 klo 14.36

Pakkohan nämä on vielä mainita...

Tähti oli kovassa kunnossa loppu vuoden 2017, parhaina mm. Voitto Kouvolassa kierroksen kirillä 16.11 ja 4. sija marraskuun lopussa Jokimaalla Mika Forssin ajamana. Oulun keikka meni lumipöpperöradalla intoiluksi... Mutta näillä taas jaksaa super-aina-innokkaan-ruunan kanssa!!

Ensi vuonna jatketaan! Edelleen ollaan iskussa ja ruuna on tuntunut pirteälle ja letkeälle.tahtivoitto.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Vuosi vaihtui - eteenpäin on eteenpäin!

Maanantai 29.1.2018 klo 14.29

Loppu vuosi 2017 menikin yhtä haipakkaa...

25 starttia meidän hevosilla, 2 voittoa,2 kakkosta, 2 kolmosta ja paljon muista sijoja, välillä laukkapeikkokin mukana. 

Muro nappasi 20.12. Vermosta Kari Venäläisen ajamana 2. sijan. Lähellä oli voittokin..

Sitten yli-innokas ruuna ottikin muutaman laukkastartin; Jokimaalla hll 11.1 ja Vermossa Saarelan Jarmon kanssa 37,3x. 

Pilvenmäellä Mika ajoikin Muron itse 28.1. ja tarkalla ajolla oli jo pääsemässä kuolemasta voittokamppailuun, kun pieni haparointi pompsautti laukan viimeisessä kaarteessa, 6. 37,4x. Ei auta kuin saada rutiinia ruunalle lisää. 

Elvira ja Tähti ovat saaneet rokotukset ja madotukset ja treenaavat hyvin kotona,vaikka ajokelit ja -puitteet ovat välillä olleet haastavat. Näillä näkymin suunnitteilla starttia niille helmi-maaliskuussa.

Ratsut jatkavat myös treenejä kohti kautta 2018. Hyvällä mallilla moni asia.

Tehdään yhdessä hieno vuosi ja nautitaan hevosurheilusta!

Muro_pilvenmaki.jpgteamwork.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Elvira Forssa 27.10, Muro Jokimaalla

Sunnuntai 29.10.2017 klo 21.03

Elvira ja Mika starttasivat Forssan lounasraveissa 27.10. 2100m enintään 29 000€ tiennanneille. Keli meinasi hieman yllättää, rata vaatikin hokkikengityksen, mutta hienosti tamma polki loppupeleissä hieman raskaallakin radalla loppuun asti. 5. maalissa 16,9! Super! Seuraavana päivänä tamma kävi palauttelemassa vesimatolla ennen ansaittuja vapaita. Palautui startista hyvin!

Murolii oli Jokimaalla koelähdössä 29.10. Pieni alkulaukka tuli intoilessa kokeneempien suomenhevosten napakamman avauksen perään, mutta rauhassa Mika malttoi ajaa ravilla loppumatkan. Hienosti tultiin 42,9, raskaalla 2sek. hittaammalla radalla ja koelähtö hyväksytysti läpi. Nyt on tallissa kolme starttihevosta ja uusia suunnitelmia kohti!muro_koe.jpgelvira_forssa.jpgmuro_koe1.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Elvira Kouvolassa 15.10.

Tiistai 17.10.2017 klo 22.01

Elvira starttasi ensimmäisissä virallisissa raveissa Mikan valmennuksesta käsin sunnuntaina 15.10.2017 Kouvolassa. Jännitystä tähän starttiin lisäsi myös se, että Mika ohjasti itse Elviraa. Tämä oli Mikan uran toinen startti. Tamma oli rauhallinen, mutta energinen lämmityksestä lähtien ja juoksu meni todella hienosti, oikeastaan yli omien odotusten. 

Porukka avasi 13,0 auton takaa. Mika aloitti maltilla ja jäi hieman kärjestä parijonoon sisälle. Hienosti kuitenkin porukan mukana pysyttiin ja kun vapaata tilaa tuli, tamma tuli energisesti maaliin, polkien hyvin vauhtia. Kärki lopetti lopun myös 13,0. Elvira oli 6. maalissa 16,6!

Tästä hyvillä mielillä hiotaan uusia suunnitelmia kohti!Elvira_Kouvola.jpgElvira_startti.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tähti Mikkelissä toto-76 14.10.2017

Tiistai 17.10.2017 klo 21.52

Tähti teki mainion juoksun Mikkelin 76-raveissa 14.10.2017. Kiri viimeisen kierroksen kolmatta ollen neljäs maalissa 27,0. Tällä kertaa mentiin kaikki kengät jalassa. Tästä hyvä tehdä suunnitelmia eteenpäin.Mikkeli_Tahti.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Kisakallion lähijakso 8.10-10.10.2017

Tiistai 17.10.2017 klo 21.42

Koulussa vierähti taas kolme mielenkiintoista päivää. Aiheena mm. taidon opettaminen,havannointi ja arviointi, urheilijan terveys, käsittäen mm. terveydenhuollon, urheiluvammat ja ylikuormitusilmiöt,sekä viimeisenä päivänä Larisa Gryadunova valmentajan polkua ja Jukka Katajan Psyykkistä valmennusta. Paljon taas uusia ajatuksia ja ajatusten laajentamista omaan toimintaan!koulussa.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Sandro Bijou, syksy 2017

Sunnuntai 8.10.2017 klo 21.23

Uusi tuttavuuteni ja mielenkiintoinen projektini on Heta Leskisen omistama Sandro Bijou tamma, tutummin "Viivi". Viivin isä on Swarovski ja emä Tribut 2891, emänisä Landor S.

Viivi on syntynyt 2015 ja ratsukoulutuksen edetessä tähtäämme ikäluokka karkeloihin! Viivin on osoittautunut hyvin sosiaaliseksi ja reippaaksi ratsun aluksi.Sandro_Bijou.jpeg

1 kommentti .

Tähti Vermossa 4.10.

Sunnuntai 8.10.2017 klo 21.17

Tähti oli startissa Vermossa 4.10. 3100m 8.sija, 30,6x.

Lähtö vitos radalta onnistui hyvin, mutta ensimmäisen 100m jälkeen yllätti laukka! Laukan jälkeen jäi kauas kärjestä, eikä kiri enää oikein onnistunut. Hevonen palautui hyvin startista eli uusia koitoksia kohti!Tahti_Vermo_4.10..jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Dorette avoin 3-tason He A

Maanantai 2.10.2017 klo 22.45

Dora kävi debytoimassa Takkulassa ensimmäisen avoimen He A-luokan, saaden prosenteiksi 65,217%, ollen luokassa 4.

Tähän on upeaa päättää hieno kisakausi, 10 starttia, joista 7 sijoitusta! Kiitos omistajille luottamuksesta ja tuesta! Uusia suunnitelmia kohti!

ruusukkeet.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Muro kävi Riihimäen harjoitusraveissa 24.9.2017

Maanantai 2.10.2017 klo 22.39

Muron treenit jatkuu edelleen!

Mika ja Muro kävivät Riihimäen harjoitusraveissa, kauniissa syyssäässä! Nyt ravi maistui!

mika_ja_muro.jpeg

Kommentoi kirjoitusta.

Nuorten Hevosten Festarit Ypäjällä 17-20.8.2017

Keskiviikko 20.9.2017 klo 19.36

Hienot kolme kisapäivää Ypäjällä Doreten (om.Jonna Rissanen) ja His Welt eli tutummin Hämiksen kanssa (om.Heli Kivimäki-Manner). Kilpailimme 

nuorille hevosille, 5-6-vuotiaille, tarkoitetuissa luokissa tasolla He B ja He A prosentein 66-70%. Viidestä startissa saimme yhden luokkavoiton, yhden toisen sijan, kaksi kolmosta ja yhden neljännen sijan. Hevoset olivat rentoja ja tyytyväisiä ja tehtävien tasolla.Dorette.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoitukset