Breeder´s Prize 2018

Tiistai 28.8.2018 klo 12.15


Kaikki meni kesän suhteen hienosti ja pääsimme starttaamaan Ypäjällä Nuorten Hevosten Festareilla Breede´Prize Kilpailuissa His Weltin kanssa.

Matkasimme Ypäjälle jo perjantaina 17.8, jossa pääsimme tekemään viimeistelytreenit valmentajamme Jonna Aaltosen kanssa. Lauantai alkoi eläinlääkärin tarkastuksella, jonka jälkeen startasimme 1. osakilpailussa ensimmäisenä. Rata onnistui todella hyvin ja saimme hevosen kanssa todellisen Flow-fiiliksen radan aikana. Kaikki meni kuin ajatus! Tällä tuloksena koko luokan 3. sija 71,600%. 

Sunnuntaina ohjelma olikin haastavampi ja vaikka Hämis oli nukkunut ja syönyt hyvin, havaitsin pientä väsymystä jo ilmassa. Tämä nyt ei ollut mikään ihme, kun oli ollut monta jännää hetkeä jo takana. Tsemppasimme kuitenkin pienillä rikkeillä toisena päivänä maaliin asti tuloksena luokan 3. sija ja 70,00%. Ihan huikeaa!!

Näillä tuloksilla myös kokonaiskilpailun Breede´s Prize 3. sija!!

Tästä voi vain kiittää hevosta ja hevosen omistajaa yhteistyöstä ja luottamuksesta, sekä työrauhasta rakentaa ja kouluttaa tätä viisasta nuorta hevosta, jonka paras ominaisuus on juuri sen ratsastettavuus ja koulutettavuus!! Kolme yhteistä vuotta takana, tämä oli tähän astisen yhteisen matkan paras palkinto!

His Welt etsii itselleen uutta kotia, jossa koulutusta jatkettaisiin eteenpäin ja hevonen tultaisiin näkemään kilparadoilla jatkossakin. Minulta saa omistajan yhteystiedot. Siihen asti jatkamme treenejä valmistautuen 6-vuotis Supreme Cup:n finaaliin.bp3.jpgbp2.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini